Szolgáltatások

Személyi edzés

Amikor minden csak rólad és a testedről szól. Konzultációval kezdődik, majd a szintednek és az igényeidnek megfelelően tervezzük meg az előtted álló időszakot és utat. 

Legyen a célod fogyás/alakformálás vagy izomtömeg növelés, együtt el fogjuk érni a kívánt eredményt!

Páros személyi edzés

Ha szívesen eddzenél együtt egy barátoddal, családtagodddal vagy a pároddal. Haladjatok együtt a céljaitok felé vezető úton! Ráadásul a legkedvezőbb áron tehetitek ezt meg. Kölcsönösen tudjátok motiválni egymást, az edzés garantáltan jó hangulatban fog telni.

KISCSOPORTOS EDZÉS

Komplex edzések 3 főre optimalizálva, ahol figyelembe vesszük egyéni kompetenciáitokat és céljaitokat, de közösen, egymást motiválva, pörgősen, jó hangulatban töltitek el az egy órát.

 

OTTHONI Személyre szabott edzésterv - 4 hét

Azoknak ajánlom, akik most szeretnének belekezdeni a rendszeres mozgásba, és ezt otthoni környezetben akarják elkezdeni.

Jó választás azoknak is akiktől távol esik az edzőterem vagy nincs elég idejük elmenni edzeni.

Az otthoni edzés hatalmas előnye, hogy kényelmes, praktikus, senkihez sem kell igazodni/ alkalmazkodni, idő/ költséghatékony, a napirendünkbe rugalmasan beilleszthető. Nem kell utaznunk a teremig, így időben hatékony választás, és persze a bérlet ára is megspórolható.

24 990 Ft

Személyre szabott edzésterv - 4 hét

Személyre szabott edzésprogramok a célodnak és az edzettségi szintednek mefelelően.


Figyelembe vesszük az egyéni igényeid és azt is,hogy hol és milyen körülmények között van lehetőséged edzeni.

Progresszívan építjük fel az edzésprogramot, célunk a hatékony fejlődés és a sérülések elkerülése.

24 990 Ft

Étrendi ajánlás tervezés - 4 hét

Ha szeretnél 110%-os eredményt elérni vagy csak egy egészségesebb életmódot élni, akkor a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen. És bizony a kockahas is a konyhában készül, nem csak az edzőteremben.

Bármi is legyen a célod, az edzés csak akkor lehet eredményes, ha mellette megfelelően táplálkozol. Annak érdekében, hogy ebben segítségedre legyünk, lehetőséged van személyre szabott étrend csomag rendelésre, ami neked megfelelően készül és hozzád van igazítva.  Akár fogyás / szálkásítás, akár súlytartás esetleg izmosodás / súlygyarapodás a célod.

A megfelelő edzés és helyes táplálkozás már pár hét alatt látványos  eredményt hoz.

24 990 Ft

Csoportos Edzés

Nem vagy egyedül!

Általános kondíció-, erő- és állóképesség fejlesztő edzés, amit mindenkinek ajánlok. Cél a test teljes átmozgatása, erősítése és a kondíció növelése.

Az órák változatosak és pörgősek. Számtalan lehetőség van a feladatok összeállításában, ezért akár kezdő, akár jó kondival rendelkező vagy, meg fogod találni a saját kihívásodat ebben a csoportos edzésben. Az óra során használunk súlyokat, funkcionális eszközöket és a saját testsúlyunkat egyaránt.

Közös érdeklődés – új barátok.

A szintednek megfelelően tudsz edzeni. A zene és a pörgés feldobja a napod és feltölt energiával.

SMR

A henger használata, egy önmasszírozós-kompressziós terápia, amely fellazítja az izomban lévő görcsös feszülést.

A saját testsúlyunkat különböző testhelyzetben a hengerre helyezve egy lassú és egyenletes gördülést végzünk, miközben nyomás éri a henger által a szöveteket.

Végezhetjük edzés előtt/után vagy akár önnáló programként is.

10 000 Ft / hr

Funkcionális edzés

Minden mozgásminta a
Személyes adottságaidhoz,
Aktuális szükségleteidhez van igazítva. A választott mozgásformának megfelelően:
Célspecifikusan!

A funkcionális edzések gyakorlatainak java a természetes mozdulatsorokon alapul, csupa olyasmi, amit a hétköznapi életben is csinálsz. A gyakorlatok nagyon sokfélék, teljes mértékben a szintednek megfelelően könnyíthető vagy nehezíthető.

A mozdulatok nem csak a nagy mozgató izmokat,hanem a mély stabilizáló izmokat is igénybe veszik. A gyakorlatok CORE izmokra gyakorolt hatásának köszönhetően javítják a testtartást is.

10 000 Ft / hr

 

Foglalj időpontot!

Személyi edzés Győrben!

Leier FIT-WELL
9024 Győr,

Szauter Ferenc út 9.

Várom a hívásod!