Csoportos edzés

Fullbody edzések győrben

Csapatban könnyebb! Ha úgy érzed egyedül nehezen megy az edzés és sosincs kedved elindulni a terembe akkor a csoportos edzés neked lett kitalálva! A jó hangulat, motiváló közösség és pörgős zene garantálja a jó edzést.

csoportos edzés győr

A csoportos edzések engem is motiválnak!

Funkcionális és TRX edzőként mondhatom,hogy az egyik kedvenceim közé tartoznak a csoportos edzések. A csapat és a hangulat engem is motivál, imádom a csoportos edzéseim hangulatát és közösségét. Számomra is felemelő egy egész csapatot egyszerre megmozgatni és kifárasztani.

alakformáló csoportos edzés

Csapat és jó közösség

Edzéseimen összeszokott csapatok alakulnak ki, így mindig jó a hangulat. Újonnan érkezőként sem kell aggódnod, hamar megtalálod a helyed és a többiek lendülete és rutinja hatalmas motiváció lehet számodra is!

trambulin edzés győr

Pörgős / lendületes edzés

Itt nem lesz időd unatkozni! Sem sokat beszélgeti, szükséged lesz minden levegődre és energiádra. A munkavégzés folyamatos, kisebb pihenőket tartunk csak és pörgetjük az edzést folyamatosan.

kettlebell  edzés győr

Változatos gyakorlatok

Számtalan lehetőség van a feladatok összeállításában, ezért akár kezdő, akár jó kondival rendelkező vendégem vagy, meg fogod találni a saját kihívásodat ebben a csoportos edzésben. Az óra során használunk súlyokat, funkcionális eszközöket és a saját testsúlyunkat egyaránt.

aerobic győr

Kinek ajánlom a csoportos edzéseimet?

Általános kondíció-, erő- és állóképesség fejlesztő edzés, amit mindenkinek ajánlok. Cél a test teljes átmozgatása, erősítése és a kondíció növelése. Kezdőtől egészen a haladó szintig, az edzés során személyre szabottan meghatározom számodra az ideális gyakorlat nehézséget és terhelést.

trx győr

Kezdőknek és Haladóknak egyaránt ajánlom

A funkcionális és csoportos edzések szépsége,hogy a gyakorlatok szinte a végtelenségig könnyíthetőek vagy nehezíthetőek. Edzéseim során a vendégek kiemelt figyelemben részesülnek, a kezdők a szintjüknek megfelelő intenzitású feladatokat hajtanak végre. A haladókat pedig nem sajnálom ha a nehezítésről van szó.

Miért jó a teljes test edzés?

A csoportos funkcionális edzés a teljes testet célozza meg, nem csak egyetlen izomcsoportot. Az edzések olyan mozgásokra és gyakorlatokra összpontosítanak, amelyek integrálják az alsó és felső testet, a stabilizáló izmokat és a mozgástartományt. Ez segít kiegyensúlyozottabbá tenni az izomzatot és javítja a test egészének funkcionalitását.

teljes test edzés

 Milyen pozitív hatással van a testre?

A csoportos edzések előnyei a szervezetre

Erőnlét és állóképesség

A csoportos funkcionális edzés kombinálja az erőnlétet és az állóképességet. Az edzések dinamikus, intenzív és változatos gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek javítják a szív- és érrendszeri állapotot, növelik a tüdőkapacitást és erősítik az izmokat. Ezáltal javul az általános fizikai állóképesség és kitartás.

Kalóriaégetés és zsírégetés

A funkcionális edzések magas intenzitásúak és bevonják a többi testrészt is, ami nagyobb kalóriafelhasználást eredményez. Az edzések során az izmok energiára van szükségük, ami segít az anyagcsere fokozásában és a zsírégetésben. Ezáltal a csoportos funkcionális edzés hatékony lehet a testsúlycsökkentés és alakformálás terén.

Fokozott funkcionális képességek

A funkcionális edzés célja, hogy a mindennapi életben hasznosítható mozgásmintákat és képességeket fejlesszen. Az edzések során olyan tevékenységeket és gyakorlatokat végeznek, amelyek a mindennapi funkciókhoz, például emeléshez, hajlításhoz, hajlításhoz és egyensúlyozáshoz hasonló mozgásokhoz hasonlítanak. Ezáltal javul a mozgékonyság, az egyensúly és a koordináció.

Kihívás és változatosság

Minden edzésen legyőzheted önmagad és sikereket érhetsz el

A csoportos funkcionális edzések változatos és kihívást jelentő gyakorlatokat tartalmaznak. Gyakran beépítek különböző eszközöket és edzési módszereket, például kettlebell, TRX, súlyzók, ugrókötelek stb., amelyek segítségével folyamatosan változatos és érdekes edzéseken vehetsz részt. Mindezt azért,hogy ne csak élvezetes de motiváló is legyen az edzés.

köredzés győr

Gyakran feltett kérdések

Ha nem találnád meg itt a csoportos edzésekkel kapcsolatos kérdéseidre a választ, hívj fel nyugodtan vagy írj nekem üzenetet!

Hogyan tudok időpontot foglalni a csoportos edzésedre?

A SportMate applikáción keresztül tudsz jegyet vagy bérletet vásárolni a csoportos edzéseimre. Ha a regisztrációnál vagy a vásárlásnál elakadnál, keress nyugodtan telefonon vagy üzenetben és segítek!

Hol tartod az edzéseket?

Győr legújabb és legmodernebb edzőtermében a Leier FIT-WELL Clubban tartom az edzéseimet.

Hol látom mikor tartasz edzéseket?

A SportMate applikáción látsz minden csoportos és szabad edzésem foglalható időpontját.

Személyi edzés Győrben!

Leier FIT-WELL
9024 Győr,

Szauter Ferenc út 9.

Várom a hívásod!