Ha a célod az alakformálás vagy fogyás, zsírégetés akkor a táplálék kiegészítők hatalmas segítségedre lesznek. Ezek közül kiemelten fontosan az aminosavak és most ezen belül az L-carnitine-ről fogunk beszélni.

Mi is az az L-carnitine?

Az L-carnitine egy aminosav, amely a testben természetesen is megtalálható, de kiegészítő formájában is fogyasztható. Számos előnyös hatása van a testre, és egyre népszerűbb az edzőtermekben és a sportolók körében.

Segít a zsír lebontásában, alakformálás vagy fogyás, zsírégetés

alakformálás vagy fogyás, zsírégetés

Az L-carnitine azért népszerű, mert segít a zsír lebontásában és az energia termelésben. Segít a zsírok átalakításában energiává, így segítve a fogyást. A sportolók számára az L-carnitine segít a teljesítmény javításában és az izomtömeg növelésében.

Az L-carnitine segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében is.Segít csökkenteni a koleszterin szintet és a vérnyomást, valamint javítja az érfalak rugalmasságát. Valamint segít csökkenteni a szívbetegségek kialakulásának esélyét.

Az agyra gyakorolt hatása

Továbbá javítja az agyműködést is. Az L-carnitine segít csökkenteni az öregedéssel járó memória romlást, valamint javítja a koncentrációt és a figyelmet.

Javítja az immunrendszert

Immunrendszer erő egészség

Az L-carnitine továbbá javítja az immunrendszert is. Az L-carnitine segít a szervezetnek a védekezni a betegségekkel szemben, valamint javítja a sebgyógyulást.

Biztonságos a szedése

Az L-carnitine kiegészítők általában nagyon biztonságosak, de fontos, hogy csak jó minőségű termékeket vásároljunk.
A táplálék kiegészítők általában tabletta / kapszula és folyékony formában kaphatóak. A fogyasztása előtt mindig kérjük ki az orvos vagy szakember véleményét,különösen ha valamilyen betegségben szenvedünk, vagy gyógyszereket szedünk.

Hogyan használd?

Adagolása eltérő lehet, attól függően, hogy milyen célból használjuk. A fogyás céljából általában 500-2000mg naponta a javasolt. A teljesítményjavítás céljából általában 2-3 gramm naponta javasolt.

Egyéb fontos dolog, hogy az L-carnitine hatékonyabb lehet, ha együtt használjuk más zsírégetőkkel, mint például a koffein. A hatékonyságát növelheti a rendszeres edzés és a megfelelő étrend is.

Az L-carnitine aminosav egy nagyszerű kiegészítő, amely számos előnyös hatást fejthet ki a testünkre. Fontos azonban, hogy csak jó minőségű termékeket vásároljunk. Segíthet elérni a fogyás és a teljesítményjavulás céljainkat, valamint javíthatja az érrendszeri és mentális egészségünket is.

Szedését folyékony formában ajánlom! Szinte minden gyártó kínál folyékony változatot.
https://gymbeam.hu/spalovac-tukov-l-karnitin-gymbeam.html

Érdekel a táplálék kiegészítők világa?

A táplálék kiegészítők kínálatában könnyű elveszni. A gyártók és forgalmazók több száz vagy akár több ezer terméket kínálnak. Általában a választásunk arra esik aminek a legszebb a csomagolása és a legjobb árat kínálja. Viszont a megfelelő termékek kiválasztása közel sem ilyen egyszerű.

Ha tudni akarod számodra milyen tápkiegek a legmegfelelőbbek akkor vedd fel velem a kapcsolatot!
https://szvetlikcsongor.com/kapcsolat/