A Myprotein Pop Roll egy kiváló minőségű és ízletes fehérjés snack, amelyet az egészséges táplálkozási rutinodba illeszthetsz. Ez a termék egy kerek, puha, és ropogós fehérjés snack, amely tökéletes választás, ha valami finomat és egészségeset keresel. A Pop Roll nagyon gazdag fehérjében és alacsony szénhidráttartalmú, így segíthet abban, hogy elérjed az edzés céljaidat, és támogassa az izomépítést, valamint az izomregenerációt. Emellett a Pop Roll különböző ízekben elérhető, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Bátran ajánlom ezt a terméket mindenkinek, aki szeretne egészségesen táplálkozni és édesszájú, vagy csak egyszerűen szereti a finom ropogtatnivalókat.

Gyártó: MYPROTEIN

Beszerezhetőség

Beszerezhetősége és szállítás nagyon egyszerű és gyors 2-3 munkanap, a 3. munkanapon megérkezett a rendeléstől a termék.

Ár

Ezek a fehérjés szeletek sosem nagyon olcsó snackek közé tartoznak egyik gyártónál sem, az ára a piaci áraknak megfelelő, viszont ezen az áron lehet több fehérjét tartalmazó szeleteket vásárolni. Viszont ízre megéri az árát.

Csomagolás

Szerintem a csomagolás az nagyon szép, nagyon igényes, jó a dizájn. Igazából azt adta vissza, ahogy kinézett a termék valójában is, tehát nem nem volt csalóka, eladja a csomagolás a terméket.

Minőség

Azt gondolom a minősége szerintem kifogásolhatatlan tehát, nem volt, nem volt darabos, nem volt kristályos, nem roszogott a fogam alatt, nagyon finom volt benne a krém, szóval 10/10.

Maga a rágás élmény ,nagyon jó volt. Jó állagú a termék. Abszolút nem éreztem mellék ízt, nem akarta kiszakítani az édesítő a homlokomat.

Íz

Karamellás ízűt kóstoltam és nagyon finom volt. A benne lévő karamella is nagyon lágy volt, a Pop Roll tényleg finom volt. 3 különböző textúrával találkozhatunk, egy külső bevonat amely csokoládé állagra emlékeztet, és egy belső folyós/ragacsos karamellás krém amelyet harmadikként egy puha fehérjetészta vesz körül.

Negatívum

Ha negatívumot kell mondanom: kissé túl édes, bár ez lehet az előnye is és az is közre játszik, hogy nem vagyok túl édesszájú. Ha valami édesre vágynék ez a 95 kalóriás snack egy jó megoldás lenne, mert pont túl is tolja nálam az édesség szükségletem és kielégíti az érzett sóvárgást. Viszont az íze ettől függetlenül kifogásolhatatlan.

Mire hasonlít

Nekem megidézte a mars csokinak a jellegét és az ízét, simán enném helyette.

Mások véleménye

Akikkel kóstoltattam megegyezett a véleményük az enyémmel.

Kiszerelés

Kissé kicsi, de valószínűsítem azért, hogy tényleg 100 kalória alatti kis snack maradjon. Viszont ennek ellenére engem meglehetősen eltelített. Tartalmasnak éreztem.

Ajánlás

Kifejezetten ajánlom, jóízű és minőségi termék. Minőségre is ízre nagyon meggyőzött. Valószínű be-be fog csúszni a bevásárlókocsiba néha napján egy-egy leadott rendelésnél.

Pontszámok

  • Beszerezhetőség: 10/10
  • Ár-érték arány: 10/8
  • Csomagolás: 10/10
  • Minőség: 10/10
  • Íz: 10/10

Próbáld ki te is: Pop Roll fehérjés snack

myprotein fehérje szelet

Tápanyagértékek

Tápanyagok100g-banAdagonként
Energia1481kJ/353kcal400kJ/95kcal
Zsír7,8g2,1g
– Telített zsírsavak4,5g1,2g
Szénhidrát37g10g
– Cukrok4,3g1,2g
Rost16g4,2g
Fehérje29g7,8g
0,40g0,11g