A MYPROTEIN Crispy Coated Wafer egy könnyű, ropogós szelet, amely fehérjében gazdag és kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos édességek. Ez az édesség tökéletes választás lehet azoknak, akik egészséges táplálkozásra törekednek és szeretnék elkerülni a magas kalóriatartalmú és cukros snack-eket, de az édes ízeket továbbra is élvezni szeretnék. Bárhová magaddal viheted edzés előtt vagy után is. Összességében, ez az édesség egy egészséges és finom alternatíva lehet a hagyományos édességekhez képest, és támogathatja az egészséges életmódodat és sportolási céljaidat is.

Gyártó: MYPROTEIN

Beszerezhetőség

A beszerezhetőség hibátlan, minden íz volt raktáron, a rendeléstől számított 2-3 nap alatt megérkezett a cucc.

Ár

Mint minden ilyen szeletnél itt is azt tudom mondani, hogy nem a legolcsóbb ropogtatni való, az ilyen termékeknél meg kell fizetni azt a kényelmi díjat, hogy pik-pakk egy kis fehérjéhez jut az ember nassolás közben. Egy gyors módja tud lenni a fehérje bevitelnek és akkor ha csak harapni akar az ember valamit, viszont közel sem a meg költésghatékonyabb.

Csomagolás

A csomagolása nekem kifejezetten tetszett, jók a színei, jó a minősége és a termék is azt adja amit a csomagoláson kínál.

Minőség

Ettem már életemben pár gagyi fehérjés snacket amitől inkább meghalni volt kedvem mintsem izmosodni. Némelyik tud olyan lenni mint a fűrészpor vagy a tömény fájdalom.

Na szerencsére ez nem ilyen volt, kellemes íz és rágásélmény, tényleg jó crispy a cucc, jó feelinget ad ez a ropogás miközben eszed.

3 textúrával lehet találkozni. Belül ostya lapok, kívül csokoládéra hajazó bevonat és az ostyák között valamiféle massza.

Az adagonkénti 12 gramm fehérje szerintem elég király.

Íz

Én a sós karamellás ízűre mentem rá, valahogy ez volt a legszimpibb, de jó döntésnek bizonyult. Sokszor óvatos vagyok a karamellás ízesítésű dolgokkal, rosszul tudok tőlük lenni valamiért, ha nagyon túl vannak tolva.


Jó ízű a termék, tényleg olyan mintha bármilyen klasszikus csokoládés ostyát esszegetnél.

Utóízében eléggé érezni az édesítőt, nekem már kissé túlzóan szaggatja a homlokomat, bár lehet ebben annyira nem én leszek a legrelevánsabb mert az édesítőszer toleranciám kb. egyenlő a nullával. Szinte mindenben kiérzem és nagyon nem szeretem.

Alapvetően szerintem finom, ízre egy 10/8-at adnék neki, csupán azért mert ettem már finomabbat. Úgyhogy nem tudom megadni neki azt, hogy ez lett az új kedvencem.

myprotein fehérje edzéshez

Negatívum

Az ár-érték arányt tudnám itt felhozni, és mint előbb említettem az erőteljesebb édesítőszeres utóízét a terméknek.

Mire hasonlít

Klasszikus ostyás snackekre, nincs nagy különbség. Jó alternatíva.

Mások véleménye

Másoknak is ízlett, tetszett mindenkinek a roppanósága a terméknek.

Kiszerelés

A kiszerelés mérete szerintem pont elég, eltelített. Megettem és azt éreztem, hogy pont elég volt. Nem tudtam volna még 4-5 ilyennel lefujtani.

Ajánlás

Ha valami édesre vágysz és bírod az ostyás dolgokat meg a roppanósságot akkor kifejezetten tudom ajánlani. Nekem bejött a cucc.

Pontszámok

  • Beszerezhetőség: 10/10
  • Ár-érték arány: 10/6
  • Csomagolás: 10/10
  • Minőség: 10/10
  • Íz: 10/8

Próbáld ki te is: MYPOTEIN Crispy Coated Wafer

A partneri együttműködés nem befolyásolja a személyes véleményemet a termékről.

myprotein fehérje