Az energiaitalok az utóbbi években roppant népszerűvé váltak, különösen a sportolók és azok körében, akik aktívan részt vesznek testmozgásban. Az energiaitalok kiválóan alkalmasak arra, hogy fokozzák az energiaszintet, elősegítsék a koncentrációt és javítsák a teljesítményt. És ezek az előnyök még inkább kibontakoznak, ha egy ilyen ital BCAA-val van kombinálva.

A BCAA (Branch Chain Amino Acids) olyan esszenciális aminosavak, amelyek létfontosságúak az izmok fejlődése és regenerációja szempontjából. Az energiaitalokban található BCAA-k különösen előnyösek a testmozgás előtt és után, mivel segítenek minimalizálni az izomkárosodást, csökkentik a fáradtságot és támogatják az izomépítést.

A Myprotein BCAA energiaital egy kiváló választás azoknak, akik szeretnék kihozni a maximumot edzéseikből és a mindennapi életből. Ez az ital nem csak finom és frissítő, de tartalmazza azokat az összetevőket is, amelyek az energiaszint növelését, a fókusz javítását és az izomregenerációt célozzák meg. Emellett könnyen fogyasztható és gyorsan felszívódik, így azonnali hatást biztosít.

Ebben a blogbejegyzésben áttekintjük a Myprotein BCAA energiaital különféle ízeit és előnyeit, valamint megosztom tapasztalataimat a termékkel kapcsolatban.

Gyártó: MYPROTEIN

Beszerezhetőség

A beszerezhetőség hibátlan, minden íz volt raktáron, a rendeléstől számított 2-3 nap alatt megérkezett a cucc.

Ár

Eléggé elszaladt mostanában az energia italok ára már a kiskereskedelemben is. Így a 990-forintos ár a termékért azt gondolom reális fogyasztói ár, főleg ha megnézzük a piacon a hasonló fitness célra szánt koffein tartalmú szénsavas üdítőket.

Csomagolás

A fém italos doboz nem anyagában nyomott hanem egy műanyag bevonattal van körbefuttatva és azon jelenik meg a design. Szerintem igényes, jók a színei. Én leemelném a polcról. Ha a 6 db-os csomagban rendelitek egy jól kinéző kis papír kartonban kapjátok az italokat a termék színeivel és grafikájával.

Minőség

Több gyártó termékét is kóstoltam már a termékkategóriában, nem mondom,hogy kiemelkedik a konkurencia termékeitől de abszolút felveszi velük a versenyt.

Elégedett vagyok a minőségével, kellemes ital.

Tartalmaz:

  • 150mg koffein természetes forrásokból
  • B6- és a B12-vitamin
  • A-vitamin
  • Creatine

Íz

Én az eper/málna ízt kóstoltam. Egy nagyon kellemes finom ízű termék. Zéró zsír, zéró cukor, zéró kalóriás ital. Ahogy ez lenni szokott a hasonló termékeknél eléggé édes. Bár itt egy kellemes édességről van szó, nem egy ilyen nagyon durva kellemetlen édesítőszeres édesség.

A szénsavassága nem túl tolakodó, pont kellemes.

Citrom és Lime valamint Cherry Coke ízben található még meg az ital.

különleges energiaital

Negatívum

Édességéből adódóan a szomjúságomat nem csillapította, sőt csak szomjasabb lettem. Ezen kívül mást nem tudnék felhozni ellene.

Mire hasonlít

Nem tudnám semmihez hasonlítani, egyedi és finom az ízvilága.

Mások véleménye

Vásárlói véleményeket nem találtam a termékről. Akikkel kóstoltattam ízlett nekik.

Kiszerelés

A kiszerelés mérete 330 ml. Mint egy átlagos üdítő ital. Pont elég, a 150 mg koffein felpörget rendesen.

Ajánlás

Ha egy remek alternatívát keresel a klasszikus energia italok helyett akkor tudom ajánlani.

Pontszámok

  • Beszerezhetőség: 10/10
  • Ár-érték arány: 10/8
  • Csomagolás: 10/10
  • Minőség: 10/9
  • Íz: 10/9

Próbáld ki te is: MYPROTEIN BCAA-Tartalmú energiaital

A partneri együttműködés nem befolyásolja a személyes véleményemet a termékről.