A pre-workout formulák olyan táplálékkiegészítők, amelyeket az edzés előtt szoktak fogyasztani. Ilyen termék a Myprotein Pre-Workout Gummies is Ezek a formulák általában különböző összetevőket tartalmaznak, mint például koffein, kreatin, béta-alanin, citrullin-malát és egyéb stimulánsok vagy teljesítményfokozó anyagok. Ezek az összetevők a következőképpen járulhatnak hozzá az edzés előtti teljesítményhez:

  1. Energiafokozás: A pre-workout formulákban található koffein és egyéb stimulánsok segíthetnek növelni az energiaszintet és csökkenteni a fáradtságot. Ez lehetővé teszi, hogy több energiával és fókusszal végezd az edzést, ami segíthet a teljesítmény növelésében.
  2. Teljesítményfokozás: A pre-workout formulákban található kreatin és béta-alanin olyan anyagok, amelyek segíthetnek növelni az erőt, a kitartást és a teljesítményt. A kreatin például a sejtek energiatermelésében játszik szerepet, míg a béta-alanin segíthet csökkenteni az izomfáradtságot és javítani az izom teljesítményét.
  3. Edzési intenzitás növelése: Az edzés előtti formulákban található egyéb összetevők, mint például a citrullin-malát, segíthetnek javítani az edzési intenzitást és a vérkeringést. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyabban dolgozz az izmaidon, jobban ellássák tápanyagokkal és oxigénnel, és gyorsabban távolítsák el az anyagcsere melléktermékeket.

Gyártó: MYPROTEIN

Beszerezhetőség

A beszerezhetőség hibátlan, a rendeléstől számított 2-3 nap alatt megérkezik.

Ár

Az ára meglehetősen borsos, 60 db gumicukor ami az ajánlott fogyasztási mennyiséget figyelembe véve 15 adag, 7390 forintba kerül. Igyekszem a terméket nem gumicukorhoz hanem edzéselőtti formulákhoz hasonlítani, de még így is drága.

Csomagolás

A csomagolása, egyszerű és letisztult. Semmi különleges.

Minőség

A gumicukor rendben van, nem olyan mintha szappant rágnál.

Elégedett vagyok a minőségével. Hatóanyag tartalmával kevésbé. De egy gumicukortól nem nagyon lehet többet várni. Viszont ha edzés előttit akarok akkor nem gumicukrot eszek illetve ha gumicukrot akarok enni akkor meg nem edzés előttit.

Tartalmaz:

Hatóanyag1 gumicukor4 gumicukor
L-citrullin200mg800mg
Taurin100mg400mg
Koffein5,0mg20mg
Niacin0,75mg NE3,0mg NE
B6-vitamin0,35mg1,4mg

Íz

Áfonyás ízben érhető el a termék egyedül. Jó ízválasztás szerintem, finom lett

Myprotein edzés előtti formula

Negatívum

Kicsi nagyon a hatóanyag tartalma, leginkább a koffeiné. A citrulinn és a taurine egéészen értelmezhető mennyiség benne. Viszont ugye edzés előttiként szeretné az ember használni, ebből adódóan ha normális és értelmezhető adagokat akarok bevinni edzés előtt meg kell egyek 10-12 gumicukrot.

Mire hasonlít

Vannak ezek a zselésebb állagú gumicukrok. Leginkább azokhoz tudnám hasonlítani.

Mások véleménye

Amúgy ízlik mindenkinek de tényleges hatást nem érzett senki, mert annyit nem ettünk belőle egyszerre, hogy nyakonvágjon.

Kiszerelés

A 60 db-ot tartalmaz. Véleményem szerint 180 minimum kéne legyen ezen az áron.

Ajánlás

Egyszer jópofaságból érdemes lehet kipróbálni, de ha durva edzéseket akarunk és ténylegesen edzés előtti formulára vágyunk akkor nem ez lesz az ideális választás. Főleg, hogy a piacon árban is jóval kedvezőbben találni edzéselőtti formulákat.

Pontszámok

  • Beszerezhetőség: 10/10
  • Ár-érték arány: 10/3
  • Csomagolás: 10/7
  • Minőség: 10/7
  • Íz: 10/8

Próbáld ki te is: Myprotein Pre-Workout Gummies

A partneri együttműködés nem befolyásolja a személyes véleményemet a termékről.